FOTO O noua tableta quad-core, Viva Q7 Life, intra in concurenta pe piata. Vezi aici pretul

Duminica, 10 Noiembrie 2013, ora 10:34
2174 citiri
FOTO O noua tableta quad-core, Viva Q7 Life, intra in concurenta pe piata. Vezi aici pretul
Tableta are sistem de operare Jelly Bean

O noua tableta cu procesor quad-core este disponibila in piata, Viva Q7 Life, produsa de de Allview, important jucator din segmentul autohton de terminale mobile.

Posesorii de tablete City+ si City Life vor avea posibilitatea de a-si upgrada produsul Dual Core la versiunea Quad Core.

Viva Q7 Life, peste 20.000 de puncte in testul AnTuTu Benchmark

Tableta are o placa video cu 1GB memorie RAM

Noua tableta Allview a obtinut peste 20.000 de puncte la testul AnTuTu Benchmark, conform lui Lucian Peticila, General Manager Allview.

Viva Q7 Life pastreaza caracteristicile gamei Viva, cu o grosime de numai 7,5 mm. Tableta are un procesor Quad Core de 1 GHz, o placa video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee si 1GB memorie RAM.

Procesorul face fata cu usurinta nevoilor de browsing si multitasking. Cele mai noi jocuri 3D ruleaza fluent datorita procesorului grafic, iar memoria flash de 8 GB poate fi extinsa pana la 32 GB prin SD card.

Display-ul de sapte inchi are rezolutie de 1024x600 pixeli. Viva Q7 Life ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean si are preinstalata aplicatia de update cu ajutorul careia fiecare actualizare software poate fi efectuata intr-un mod mult mai simplu.

Posesorii modelelor dual-core vor upgrada procesorul

Upgrade-ul hardware pentru modelele City+ si City Life

Upgrade-ul hardware pentru modelele City+ si City Life va fi disponibil din decembrie, a anuntat producatorul.

Viva Q7 Life va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 529 lei (Viva Q7 Life).

#tableta Allview, #jelly beat, #pret tableta , #Stiri Gadget