Up: gadgetul care te ajuta sa traiesti sanatos

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 09:46
1668 citiri
Up: gadgetul care te ajuta sa traiesti sanatos
Bratara Up va fi lansata pe 17 Noiembrie in Europa si va costa 99 euro / SURSA: jawbone.com

Compania Jawbone iti propune un gadget care iti inregistreaza activitatea zilnica si te ajuta sa traiesti mai sanatos. Se numeste Up si vine la pachet cu o aplicatie iPhone.

Up este asistentul perfect. Format dintr-o bratara si o aplicatie iPhone, iti inregistreaza activitatea non stop amintindu-ti cand sa te misti daca ai fost inactiv sau cat de mult si cat de bine dormi. Mai mult decat atat, creeaza un jurnal foto cu ce mananci si cum te face sa te simti.

Bratara este subtire, rezistenta la apa si dotata cu accelerometru. Sicronizarea cu iPhone-ul se face prin introducerea unui jack ascuns in intrarea audio a telefonului iar cei de la Jawbone se asteapta ca utilizatori sa faca acest lucru de trei ori pe zi.

Ideea companiei americane este ca acest accesoriu sa le arate utilizatorilor o imagine cat mai realista a starii de activitate si a obiceiurilor zilnice. Up devine mai destept pe zi ce trece, obisnuindu-se cu programul zilnic al posesorului.

Pachetul costa 99$ pe piata din America si poate fi comandat online sau din magazinele Apple. In Europa va fi lansat pe 17 Noiembrie si va costa 99,99 euro.

Compania Jawbone este cunoscuta pe piata IT ca producator de accesorii wireless de inalta calitate. A devenit celebra datorita unei linii de casti bluetooth, apoi un sistem audio portabil care a devenit cel mai la moda gadget de anul trecut.

#jawbone Up Europa, #bratara Up, #bratara Jawbone, #Gadget Sanatate, #accesorii fitness , #Gadgeturi IT