Noul concept de boxe cu Bluetooth

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 20:58
1511 citiri
Noul concept de boxe cu Bluetooth
Sursa:bornrich.com

John Van Den si Vitor Santa Maria au creat un produs inovator: boxe cu design simplist ce pot ascunde radiouri sau iPod-uri.

Designerii boxelor ce camufleaza un radio spera ca prin aceasta inovatie sa introduca conceptul de tehnologie intuitiva, scrie Bornrich.com.

Modul de functionare al boxelor este pe baza de rotire: cu o singura rotire a capacului superior se deschide aparatul de radio si cu fiecare rasucire a capacului, creste volumul.

Acesta este doar primul pas al strategiei lui John Van Ven si Vitor Santa Maria de a face tehnologia accesibila utilizatorilor, si care planuiesc sa depaseasca limitele flexibilitatii Bluetooth, care permite integrarea iPod-ului in boxele camuflaj.

Aceste boxe pot fi dispuse oriunde in casa, si daca aveti mai multe, puteti configura practic o retea Bluetooth pentru un cinematograf personal.

De retinut este ca autonomia boxelor este de 30 de ore, iar pretul uneia este de 119 dolari, desi poti primi un pachet de 5 boxe la 449 de dolari.

De asemenea, gama de culori a boxelor cuprinde versiuni argintii sau negru grafit, dar exista si posibilitatea sa inaintati o cerere cu nuanta preferata de dumneavoastra.

#boxe radio, #Bluetooth boxe, #ipod , #Gadgeturi IT