Cum arata biroul viitorului

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 09:57
1853 citiri
Cum arata biroul viitorului
Sursa:bornrich.com

Wilkhakhn InteracTable este un birou nou lansat pe piata, care isi propune sa revolutioneze interactivitatea conferintelor si reuniunilor business.

Masa de birou high-tech Wilkhakhn InteracTable este conceputa special pentru a rezolva problemele de comunicare in cadrul unei echipe de proiect, unde sistemul interactiv este controlat de o singura persoana, afirma Bornrich.com.

Noul prototip de masa interactiva cu "touch display" permite utilizatorilor sa interactioneze simultan. Printre mesele de acest tip se mai numara MT55 HD, MT55 Pro, proiecte pionier in acest domeniu.

Wilkhakhn InteracTable, proiectata de designerul Andreas Storiko, combina stilul minimalist cu tehnologia avansata, si are drept scop facilitarea gestionarii comunicarii in cadrul sedintelor de proiecte complexe, in special din domeniul infrastructurii si al tehnologiei.

Cadrul mesei este realizat dintr-o combinatie de aluminiu si linoleum, completat cu crom lustruit sau puncte vopsite cu negru, si placat cu lemn de esenta rara de cires, nuc, fag si frasin.

Ecranul de afisaj ale mesei are o diagonala de 50 de inci, cu imaginii de rezolutie 1280X768, care ofera o viziune realista a continutului vizual.

De asemenea, dispay-ul are o capacitate de recunoastere de 16,7 milioane de culori si un format touch screen.

Alte caracteristici ale mesei sunt semnalul de compatibilitate HDTV, intrari de conectare la PC cu VGA, SGVA, XGA, SXGA si UXGA, ceea ce face ca masa sa poata fi conectata la majoritatea computerelor de pe piata.

Nu se cunoaste inca pretul mesei Wilkhakhn InteracTable, care va fi stabilit in functie de cererea de clienti.

Bornrich.com.

#Wilkhakhn InteracTable, #masa high tech, #conferinta interactiva , #Gadgeturi IT