Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea

Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea
Proiectul "Centrul de dezvoltare a serviciilor in afaceri Nord Oltenia" a aparut in peisajul valcean ca o oportunitate pentru mediul de afaceri, oferind IMM-urilor cea mai complexa gama de servicii de business din localitate. Acum, cladirea este ocupata in proportie de 93% de 14 firme, care, odata cu mutarea sediului in centrul de afaceri, au creat 30 de noi locuri de munca.

Ideea construirii centrului de afaceri s-a nascut odata cu inaugurarea bulevardului Dem Radulescu, construit tot din fonduri Regio, care face legatura intre cartierul Ostroveni si zona comerciala din sudul municipiului.

Noua artera de circulatie a facut ca zona pe care o traverseaza sa se dezvolte rapid, iar aparitia structurii de afaceri a fost salutara pentru firmele din zona:

"IMM -urile si microintreprinderile resimteau lipsa spatiilor adecvate si echipate corespunzator pentru a-si putea dezvolta gama de servicii. De aceea, am luat initiativa sa raspundem acestei nevoi a mediului antreprenorial din ...citeste mai departe despre "Regio: Oltenia Business Center - un nucleu pentru dezvoltarea afacerilor in Ramnicu Valcea" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1158 ori