Noul ministru Ghinea a deblocat fondurile de la UE: Vin in tara 167 de milioane de euro

Vineri, 20 Mai 2016, ora 16:04
4653 citiri
Noul ministru Ghinea a deblocat fondurile de la UE: Vin in tara 167 de milioane de euro
Foto: Guvernul Romaniei

Comisia Europeana (CE) a decis deblocarea banilor europeni din programul POSDRU 2007-2013, pentru care plata a fost intrerupta in luna februarie, urmand ca 167 de milioane de euro sa intre in tara in perioada urmatoare.

"Ridicarea intreruperii platilor este o veste foarte buna. Vor intra imediat in tara 167 de milioane de euro. Am trimis deja o suma si mai mare; si vor mai urma vesti bune, acum ca procesul a fost deblocat. Incercam sa aducem cat mai multe fonduri, atat de necesare dezvoltarii Romaniei", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (foto dreapta), conform unui comunicat remis vineri presei de Guvern.

Decizia CE de deblocare a fondurilor europene vine ca urmare a eforturilor comune ale Ministerului Fondurilor Europene si ale Autoritatii de Audit, prin care "rata de eroare a fost adusa sub nivelul acceptabil", se mai arata in comunicatul Guvernului.

Citeste mai departe despre "Noul ministru Ghinea a deblocat fondurile de la UE: Vin in tara 167 de milioane de euro" pe Ziare.com.

#fonduri europene deblocate POSDRU, #Cristian Ghinea ministru Fonduri Europene , #Stiri Fonduri