Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine ii va despagubi pe investitorii FNI

Cine ii va despagubi pe investitorii FNI
Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta Autoritate pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a preluat de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) toate drepturile si obligatiile in relatia cu investitorii FNI, se arata intr-un comunicat al AAAS.

"Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului preia fara plata toate drepturile si obligatiile Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, rezultate din actele juridice prin care Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a fost obligata, ca parte responsabila civilmente, la plata de despagubiri catre investitorii la Fondul National de Investitii", se arata in comunicat.

Documentatia necesara intocmirii cererii de despagubire este prezentata pe site-ul A.A.A.S. la adresa de internet www.aaas.ro si se va depune personal sau prin posta la sediul institutiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 3407 ori