Daniel Neagoe, despre contractele paguboase si iesirea de sub monitorizarea FMI a Postei

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 14:25
1284 citiri
Daniel Neagoe, despre contractele paguboase si iesirea de sub monitorizarea FMI a Postei

Compania Nationala Posta Romana ar putea iesi de sub monitorizarea Fondului Monetar International in 2012, sustine Daniel Neagoe, presedintele - director general al companiei. 

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Daniel Neagoe a precizat ca singura conditie pe care mai trebuie sa o indeplineasca C.N. Posta Romana S.A. ar fi sa incheie anul 2011 pe profit, un deziderat realizabil dupa rezilierea mai multor contracte paguboase incheiate in urma cu cativa ani.

Potrivit estimarilor facute de seful Postei Romane, compania va realiza, in perioada iulie-decembrie, un profit lunar de cel putin un milion de euro.

Pentru a incheia anul pe plus, Compania Nationala Posta Romana va trebui sa realizeze, in partea a doua a anului, un profit minim de 8 milioane de euro, cu care sa acopere pierderile avute in primul semestru din 2011, care s-au cifrat la aproximativ 33 de milioane de lei.

In ceea ce priveste contractele "paguboase" pe care le-a reziliat de cand se afla la conducerea companiei, 25 iunie 2010, Daniel Neagoe sustine ca Posta Romana nu avea nevoie G4S, Blue Air, UTI sau Romprest, compania de stat reusind sa internalizeze mai ieftin toate serviciile prestate de acestea, dar, pe alocuri, cu "mici scaderi in calitate". 

Citeste interviul integral pe Ziare.com

#daniel neagoe, # posta romana, # posta, # fmi posta , #stiri FMI