Boagiu: Bruxelles a apreciat masurile de iesire din recesiune ale Guvernului

Vineri, 27 Mai 2011, ora 16:08
1423 citiri
Boagiu: Bruxelles a apreciat masurile de iesire din recesiune ale Guvernului

Anca Boagiu, Ministrul Transporturilor, a afirmat ca Executivul de la Bucuresti a fost apreciat pentru masurile de iesire din recesiune, astfel ca Guvernul Boc a fost invitat la Bruxelles pentru a le prezenta, ele putand fi urmate si de alte state, conform NewsIn.

"In cadrul ultimei intalniri cu FMI, cu CE si cu BM am fost apreciati pentru masurile pe care Guvernul Boc le-a luat. Am fost chiar invitati la Bruxelles sa prezentam aceste masuri care pot fi urmate si de catre alte state", a adaugat Anca Boagiu, aflata intr-o vizita de lucru la santierul centurii Constanta.

"Acum ca s-a anuntat deja iesirea din recesiune, este semnalul ca masurile pe care le-am luat noi au fost cele bune pentru aceasta perioada. Mai mult decat atat, este imperios necesara continuarea masurilor de reforma astfel incat Romania sa mentina trendul de crestere economica si sa ramana asa cum am vazut cu ochii mei, un exemplu si pentru alte state prin masurile pe care le-am luat", a afirmat ministrul.

#romania recesiune, #iesire criza, #bruxelles, #guvernul romaniei, #ministrul transporturilor, #anca boagiu, #guvernul boc , #stiri FMI