Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutii post-criza pentru piata financiara nebancara din Romania

Solutii post-criza pentru piata financiara nebancara din Romania

Cea de-a cincea editie a conferintei anuale a Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania poarta titlul Diagnostic de criza si masuri prudentiale. Solutii post-criza pentru piata financiara nebancara din Romania si va fi organizata pe 12 noiembrie 2009, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

In cadrul conferintei, care va fi deschisa de Jean-Claude Boloux, presedintele ALB, vor fi dezbatute teme importante pentru piata de leasing din tara noastra si nu numai, vorbitori fiind reprezentanti ai unor importante institutii si companii din tara si din strainatate.

In prima parte a conferintei, Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei si invitat de onoare al evenimentului, va discuta despre Prudentialitate vs. flexibilitate in managementul crizei,  Richard Knubben din partea Leaseurope & Eurofinas va vorbi despre Leasingul si creditul de consum in Europa anului de criza 2009, iar Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor va aduce informatii de ultima ora despre Directiva creditului de consum.Noutati si tendinte europene si nationale.

Vor fi discutate si Principalele schimbari legislative in domeniul fiscal incepand cu 1 ianuarie 2010, in viziunea lui Daniel Anghel si Dan Badin, de la PricewaterhouseCoopers, si Noutati legislative pentru Institutiile Financiare Nebancare, subiect detaliat de Matei Florea, de la Schoenherr si Asociatii.

Cea de-a doua parte a conferintei va fi dedicata grupurilor de lucru, in care specialisti ai unor importante companii de leasing, societati de asigurari sau firme de consultanta vor discuta despre subiecte importante pentru industria financiara nebancara din Romania.

Participanti la eveniment vor fi reprezentanti ai tuturor firmelor importante din industria serviciilor financiare bancare si nebancare, consultanta, asigurari, clienti ai acestor servicii precum si reprezentanti ai unor institutii ale statului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1829 ori
Citeste mai multe desprealb criza solutii