Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"

Joi, 28 Martie 2024, ora 09:58
0 citiri
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Facturile restante din programul Anghel Saligny pot fi achitate FOTO Hepta

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Potrivit instituţiei, facturile au fost depuse de beneficiari pentru proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, construirea sau refacerea unor poduri, precum şi înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare.

Ministerul Dezvoltării arată că situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati.

Programul National de Investitii „Anghel Saligny” este cunoscut în mediul public drept PNDL3, programul fiind continuatorul celor doua programe nationale mari PNDL I și PNDL II derulate incepând cu 2007 în țara noastră. Programul se întinde pe perioada 2021-2027 și este destinat unităților administrativ teritoriale de pe teritoriul național, în fapt primăriilor sau asociaților de dezvoltare intercomunitară.

...citeste mai departe despre "Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"" pe Ziare.com

#facturi restante, #Anghel Saligny, #lucrari, #finantare, #guvern, #Ministerul Dezvoltarii , #Stiri Macroeconomie