Iris a lansat videoclipul "O lume doar a lor" pe Facebook

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 12:58
1319 citiri
Iris a lansat videoclipul "O lume doar a lor" pe Facebook

Trupa Iris a lansat in premiera pe Facebook videoclipul piesei "O lume doar a lor", cu doar cateva ore inaintea concertului aniversar Iris - 35 de ani, care s-a desfasurat in Piata Constitutiei.

Clipul poate fi urmarit pe pagina oficiala de Facebook a trupei Iris (www.facebook.com/TrupaIris).

Noua piesa este extrasa de pe albumul "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani", care va fi lansat oficial tot vineri, cu ocazia concertului aniversar.

Single-ul poate fi descarcat de pe iTunes, informeaza un comunicat al casei Cat Music.

Marian Crisan, regizorul clipului, a reusit sa transforme studiourile MediaPro din Buftea intr-un loc plin de simboluri. Videoclipul completeaza perfect ideea piesei si a versurilor si pune accentul pe cadre statice, care reflecta intreaga poveste din spatele acestui single.

Dupa 35 de ani de cariera, Iris lanseaza un videoclip care se adapteaza vizual cerintelor anului 2012, fara sa faca niciun fel de compromis in ce priveste calitatea si consecventa, se mai arata in comunicat. Alaturi de Puya, clipul capata o nuanta tensionata si alerta, iar aceasta colaborare inedita duce trupa Iris pe un drum cu adevarat neconventional.

Veteranii rockului romanesc din trupa Iris vor sustine vineri concertul aniversar dedicat implinirii a 35 de ani de cariera. Una dintre cele mai longevive si iubite formatii romanesti, trupa Iris a facut istorie in rockul autohton timp de trei decenii si jumatate.

Concertul marcheaza si lansarea celui mai nou album marca Iris, care va include sapte piese noi si sapte piese vechi. Piesele vechi au fost alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formatiei, astfel ca pe albumul aniversar vor fi incluse "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fara nas", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" si "Noaptea".

#lansare Iris Facebook, #Iris videoclip Facebook, #Iris 35 de ani , #stiri Facebook