Doi reprezentanti ai Facebook vor veni la conferinta RoNewMedia

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 12:15
1595 citiri
Doi reprezentanti ai Facebook vor veni la conferinta RoNewMedia

Doi reprezentanti ai Facebook vor fi prezenti pe 16 mai la Bucuresti in cadrul RoNewMedia, eveniment international dedicat Internetului.

Astfel, Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA si Alessandro Petrilli, Client Partner, vor sustine la RoNewMedia prezentari in prima zi a conferintei, pe 16 mai, zi care este dedicata Social Media si Search Marketing-ului.

In plus, cei doi vor sustine, dupa ce isi vor incheia prezentarile, si un training Facebook de 2 ore, cu detalii legate de folosirea eficienta a retelei de socializare.

Managerii si oamenii de marketing si de comunicare, dezvoltatorii de aplicatii si toti cei interesati de utilizarea eficienta a Facebook vor beneficia, dupa workshop, si de o prezentare sustinuta de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital - compania care vinde spatiile publicitare Facebook in 6 tari, inclusiv Romania -, prezentare care va arata cum trebuie citite corect datele furnizate de rapoartele retelei de socializare si ce indicatori de performanta trebuie studiati pentru eficientizarea campaniilor de promovare derulate in retea.

La RoNewMedia, care se anunta a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat pana acum in regiune, vor participa timp de 3 zile si alte companii majore ale industriei, printre care Skype, Yahoo, Google, MSN sau BBC.

#Facebook conferinta RoNewMedia, #facebook romania , #Management