Facebook angajeaza Morgan Stanley. Vezi de ce

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 09:07
1596 citiri
Facebook angajeaza Morgan Stanley. Vezi de ce

Facebook, cel mai mare site de socializare din lume, a ales Morgan Stanley pentru a prelua conducerea ofertei publice initiale, planificate de compania IT si una dintre cele mai asteptate lansari pe bursa.

Morgan Stanley a fost selectat de Facebook pentru a derula toate operatiunile legate de oferta publica initiala. Reprezentantii firmei au spus ca nu vor publica informatii, din motive de confidentialitate, scrie Bloomberg.

Facebook va completa informatiile necesare impreuna cu autoritatile de reglementare, in cursul zilei de miercuri. La vanzare vor ajuta si reprezentanti ai Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Barclays si Bank of America.

Facebook ar avea venituri de aproximativ 5 miliarde de dolair, potrivit unor surse citate de Financial Times. Acestea sustin ca veniturile companiei vor depasi sapte miliarde anul acesta.

Publicatia mai scrie ca succesul retelei va depinde de modul in care va reusi sa gaseasca noi surse de venit prin care sa profite de pozitia puternica pe care o are pe internet.

#oferta publica initiala Facebook, #Facebook afaceri, #venit Facebook , #Cifra de afaceri