Guvernul a alocat 35 de milioane euro pentru stadionul Lia Manoliu

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 15:12
1701 citiri
Guvernul a alocat 35 de milioane euro pentru stadionul Lia Manoliu

Guvernul a alocat marti 35 de milioane euro pentru stadionul Lia Manoliu si 14 milioane euro pentru stadionul care se construieste la Cluj-Napoca, a anuntat ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, potrivit NewsIn.

Potrivit ministrului, suma de 35 de milioane de euro, 145 de milioane RON, pentru stadionul din Capitala reprezenta o parte din contributia finala a Guvernului care va fi aproximativ de 50% din valoarea totala.

"Intentionam sa finalizam lucrarile la Stadionul Lia Manoliu astfel incat sa putem organiza in 2012 finala....UEFA League, Champions League (Europa League, n.r.), asa cum am promis si asa cum lumea asteapta. Pentru un alt stadion de asemenea s-a alocat o suma de 14 milioane de euro, aproximativ 60 de milioane lei, este vorba de cel din Cluj-Napoca si aici standardul la care se construieste permite organizarea unor competitii UEFA si FIFA, astfel ca la nivel national vor fi minim aceste doua stadioane cu care Romania poate sa intre in competitia pentru a gazdui astfel de evenimente sportive de nivel international", a punctat Elena Udrea.

#stadion, #lia manoliu, #milioane , #stiri Elena Udrea