Negocieri cu profesorii luni, la Guvern: Daca nu le cresc salariile, ameninta cu proteste

Luni, 24 August 2015, ora 07:07
1275 citiri
Negocieri cu profesorii luni, la Guvern: Daca nu le cresc salariile, ameninta cu proteste
Foto: Ziare.com

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Discutiile ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, de la ora 14:00, potrivit unor surse oficiale.

Intalnirea a fost anuntata de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, care a spus ca luni va discuta cu reprezentantii sindicatelor si cu premierul Victor Ponta despre salarizarea din invatamant. Cimpeanu a precizat ca la intalnire s-ar putea sa participe si ministrul Muncii, Rovana Plumb, si cel al Finantelor, Eugen Teodorovici.

El a mentionat ca Ministerul Educatiei nu are alte propuneri privind cresterea veniturilor angajatilor din sistem in afara de cele legate de proiectul Legii salarizarii transmise deja Ministerului Muncii.

Sindicalistii spun ca intalnirea de luni nu ar fi trebuit sa aiba loc, dar au solicitat-o pentru ca Guvernul a... citeste mai departe despre "Negocieri cu profesorii luni, la Guvern: Daca nu le cresc salariile, ameninta cu proteste" pe Ziare.com

#crestere salarii profesori Guvern, #discutii Guvern salarii profesori , #Stiri Educatie