Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

"Hai Acasa!" - programul pentru studentii si absolventii romani din strainatate

"Hai Acasa!" - programul pentru studentii si absolventii romani din strainatate
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) organizeaza sambata la Bucuresti evenimentul "Hai Acasa!", unde studentii si absolventii romani din strainatate pot participa la opt sesiuni interactive de consiliere in cariera cu reprezentanti ai unor companii si institutii de renume in Romania.

Evenimentul, care se desfasoara si online, pe platforma interactiva EventLink, a strans pana acum 250 de participanti, 20 de companii cu oferte profesionale si aproximativ 80 de oportunitati de cariera listate pe platforma Hai Acasa, disponibila pe http://haiacasa.lsrs.ro

"Hai Acasa!" este organizat cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale, Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerului Tineretului si Sportului si Ministrului Delegat pentru Romanii de Pretutindeni.

Companiile participante la Programul "Hai Acasa!" din acest an sunt: Renault (Automotive Industry, sponsor principal), Route 66 (Mobile navigation software development, sponsor), OMV-Petrom (Oil & Gas Industry, sponsor), Brandient (Branding & Design, sponsor), Futures First (Capital Markets, sponsor), UniCredit Tiriac Bank (Banking, sponsor), ProCredit Bank (Banking, sponsor), Tefen (Management consulting, sponsor), Cetelem (Financial Non-Banking, sponsor), Xerox (Business Process Outsourcing), Contrast Management Consulting (Management Consultancy), Champollion (Professional translation and interpreting), McGuireWoods Romania (Government Relations, Strategic Communications), Banca Comerciala Romana (Banking), Bookster (Virtual Library), Deloitte (Audit, Consulting, Financial Advisory), Electronic Arts (Computer Games), in timp ce partenerii din sectorul de recrutare profesionalizata sunt: Integra HR, Adecco Romania si Franco Jobs.

Cea de-a doua editie a "Hai Acasa!", impreuna editia a patra a Business Consulting Case Study Event (BCCSE), un workshop si o competitie de consultanta strategica bazata pe studii de caz, vor avea loc sambata, 22 iunie, de la ora 10.00, la sediul Bancii Nationale a Romaniei din strada Negru Voda nr. 3, sector 3 Bucuresti (InstitutulBancarRoman).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1222 ori