Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Joi, 11 Martie 2010, ora 10:52
2106 citiri
Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Integrarea companiilor Cosmote - Zapp, una dintre prioritatile declarate ale lui Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote si Germanos Romania, numit si in fruntea Telemobil din noiembrie 2009, a inceput cu un program de disponibilizari voluntare in randul angajatilor Telemobil. 

La patru luni dupa ce achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, de catre Cosmote Group a primit aprobarea Consiliului Concurentei, personalul a fost redus cu peste 60% printr-un program de plecari voluntare, 20 de magazine din 27 s-au inchis practic de pe-o zi pe alta, iar Cosmote a lansat primul serviciu de internet mobil sub marca proprie, dar bazat pe tehnologie Zapp.

La inceputul lunii, Germanos, compania de retail detinuta de Cosmote, a anuntat preluarea distributiei de produse si servicii Zapp pentru clientii persoane fizice si companii.

Anuntul a venit la o saptamana dupa ce 20 din cele 27 de ma­ga­zine ale Zapp au fost inchise.

Maga­zi­nele au fost inchise toate deodata, nefiind pastrat decat cate un magazin in orasele unde Zapp nu era prezent deja printr-un partener.

Exceptie a facut Bucurestiul, unde Zapp are doua magazine - unul pe Stefan cel Mare, unde se asigura si service, si unul la Obor.

Potrivit informatiilor pre­zente pe site-ul Zapp, mai sunt disponibile si 57 de magazine partenere. 

#cosmote, #disponibilizari, #zapp , #stiri Cosmote

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem