Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Integrarea companiilor Cosmote - Zapp, una dintre prioritatile declarate ale lui Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote si Germanos Romania, numit si in fruntea Telemobil din noiembrie 2009, a inceput cu un program de disponibilizari voluntare in randul angajatilor Telemobil. 

La patru luni dupa ce achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, de catre Cosmote Group a primit aprobarea Consiliului Concurentei, personalul a fost redus cu peste 60% printr-un program de plecari voluntare, 20 de magazine din 27 s-au inchis practic de pe-o zi pe alta, iar Cosmote a lansat primul serviciu de internet mobil sub marca proprie, dar bazat pe tehnologie Zapp.

La inceputul lunii, Germanos, compania de retail detinuta de Cosmote, a anuntat preluarea distributiei de produse si servicii Zapp pentru clientii persoane fizice si companii.


Anuntul a venit la o saptamana dupa ce 20 din cele 27 de ma­ga­zine ale Zapp au fost inchise.


Maga­zi­nele au fost inchise toate deodata, nefiind pastrat decat cate un magazin in orasele unde Zapp nu era prezent deja printr-un partener.


Exceptie a facut Bucurestiul, unde Zapp are doua magazine - unul pe Stefan cel Mare, unde se asigura si service, si unul la Obor.


Potrivit informatiilor pre­zente pe site-ul Zapp, mai sunt disponibile si 57 de magazine partenere. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1901 ori
Citeste mai multe desprecosmote disponibilizari zapp