Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Joi, 11 Martie 2010, ora 10:52
2106 citiri
Disponibilizari voluntare la Zapp, dupa preluarea de catre Cosmote

Integrarea companiilor Cosmote - Zapp, una dintre prioritatile declarate ale lui Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote si Germanos Romania, numit si in fruntea Telemobil din noiembrie 2009, a inceput cu un program de disponibilizari voluntare in randul angajatilor Telemobil. 

La patru luni dupa ce achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, de catre Cosmote Group a primit aprobarea Consiliului Concurentei, personalul a fost redus cu peste 60% printr-un program de plecari voluntare, 20 de magazine din 27 s-au inchis practic de pe-o zi pe alta, iar Cosmote a lansat primul serviciu de internet mobil sub marca proprie, dar bazat pe tehnologie Zapp.

La inceputul lunii, Germanos, compania de retail detinuta de Cosmote, a anuntat preluarea distributiei de produse si servicii Zapp pentru clientii persoane fizice si companii.

Anuntul a venit la o saptamana dupa ce 20 din cele 27 de ma­ga­zine ale Zapp au fost inchise.

Maga­zi­nele au fost inchise toate deodata, nefiind pastrat decat cate un magazin in orasele unde Zapp nu era prezent deja printr-un partener.

Exceptie a facut Bucurestiul, unde Zapp are doua magazine - unul pe Stefan cel Mare, unde se asigura si service, si unul la Obor.

Potrivit informatiilor pre­zente pe site-ul Zapp, mai sunt disponibile si 57 de magazine partenere. 

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#cosmote, #disponibilizari, #zapp , #stiri Cosmote