Cosmos Mobile a deschis al doilea concept store din Capitala

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 17:24
1758 citiri
Cosmos Mobile a deschis al doilea concept store din Capitala

Distribuitorul GSM al operatorului telecom Cosmote, Cosmos Mobile, a deschis cel de-al doilea concept store din Capitala, localizat in centrul comercial Sun Plaza, printr-o investitie estimata la 50.000 de euro, se arata intr-un comunicat remis miercuri de companie, preluat de NewsIn.

Magazinul dispune de o suprafata de 45 de metri patrati si functioneaza sub brandul "4free", fiind dezvoltat ca un concept store, cu spatii de expunere personalizate si o prezentare combinata de produse speciale, gadgeturi si oferte variate de telecom pentru consumatori.

De asemenea, distribuitorul GSM arata ca, pana in prezent, compania a investit 800.000 de euro pentru dezvoltarea retelei de retail GSM pe piata din Romania.

"Obiectivul este sa ne diferentiem pe piata de telecom ca distribuitor de top pentru produsele prepaid.

Strategia noastra pentru a indeplini acest lucru cuprinde atat expansiunea coerenta si consistenta a retelei de distributie GSM, cat si introducerea de produse unice in oferta noastra de distributie", a declarat directorul general al Cosmos Mobile, Michalis Kontos.

Cosmos Mobile distribuie produsele prepaid atat ale operatorului de telecom Cosmote, cat si Orange si Vodafone, printr-o retea de distributie care include 7.500 de centre de vanzare pentru produsele prepaid (POS).

 

#cosmos, # mobile, # concept, # store , #stiri Cosmote