Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC Bank intra in Prima Casa 4

CEC Bank intra in Prima Casa 4

CEC Bank anunta ca a primit avizul BNR pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casa, urmand ca de marti sa accepte dosare de credit in cadrul acestui program, conform NewsIn.

Pentru Prima Casa 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro, clientii beneficiind de dobanda variabila, formata din ROBOR 3M + 1,9 p.p. pentru creditele in lei, respectiv EURIBOR 3M + 4 p.p. pentru creditele in euro.

Potrivit CEC Bank, printre caracteristicile creditelor pentru Prima Casa 4 se numara:

- lipsa comisioanelor din partea bancii;


- perioada de gratie de pana la 180 de zile;


- durata maxima de finantare de 30 de ani;


- varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului de 80 de ani;


- posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii;


- posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanda, rate) dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);


- acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului.
 
Programul Prima Casa 4 se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1142 ori