Cum alegi banca pentru cardul de salariu

Marti, 05 Martie 2013, ora 08:45
2263 citiri
Cum alegi banca pentru cardul de salariu

Incasarea salariului pe card a devenit o practica obisnuita pentru tot mai multi dintre romani. Anii de criza au determinat o concurenta acerba intre banci pe segmentul cardurilor, acestea oferind tot mai multe facilitati instrumentelor de plata. Asadar, este un moment prielnic pentru a profita de ofertele institutiilor financiare.

Cum poti alege cel mai avantajos card de salariu? In primul rand, analizeaza ofertele bancilor din punct de vedere al taxelor si comisioanelor percepute pentru deschidere de cont curent, administrare, interogare/retragere sold, regenerare cod PIN, emitere extrase de cont, costuri ridicare numerar in caz de pierdere/furt card etc, explica specialistii Efin.

Un alt aspect important il contituie compararea diversitatii si calitatii serviciilor oferite de banci: puncte de loialitate, returnare bani in cont ca urmare a tranzactiilor efectuate, reduceri la parteneri, posibilitatea de a achita facturi prin Internet Banking sau la bancomate, posibilitatea de a folosi cardul pentru cumparaturi pe Internet, notificari pe telefonul mobil cu privire la operatiunile cu cardul (incasare salariu, retragere numerar etc).

Afla mai multe despre cum alegi banca pentru cardul de salariu pe Ziare.com.

#carduri salariu, #carduri banci, #carduri debit , #Stiri Carduri