Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul Proprietatea rascumpara 9,98% din propriile actiuni

Fondul Proprietatea rascumpara 9,98% din propriile actiuni

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, va incepe marti programul de rascumparare a maximum 9,98% din propriile actiuni, la preturi cuprinse intre 0,2 lei/actiune si 1,5 lei/actiune, potrivit unui comunicat transmis luni Bursei de Valori Bucuresti (BVB) citat de Newsin. 

Programul de rascumparare a actiunilor Fondului va fi efectiv in perioada 25 ianaurie 2011 - 1 martie 2012.

Obiectivul programului este o viitoare reducere a capitalului social al Fondului Proprietatea, care va fi supusa aprobarii adunarii generale a actionarilor, se arata in comunicat.


Valoarea nominala a tuturor actiunilor proprii dobandite de Fond in acest mod nu poate depasi 10% din capitalul social subscris si fiecare tranzactie poate avea ca obiect doar actiuni integral liberate.


Plata actiunilor astfel dobandite se va face numai din profitul distribuibil disponibil sau din alte rezerve disponibile ale Fondului Proprietatea inscrise in ultima situatie financiara anuala statutara auditata, cu exceptia rezervelor legale. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1138 ori