Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa scade in deschiderea primei sedinte de tranzationare a saptamanii

Bursa scade in deschiderea primei sedinte de tranzationare a saptamanii


Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis in scadere prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, indicele general al pietei BET-C inregistrand, in primele 30 minute, o depreciere de 0,52%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor a consemnat o scadere cu 0,42%, iar indicele principal BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 10 actiuni listate, era in coborare cu 0,62%.

De asemenea, indicele extins BET-XT a scazut cu 0,47%, iar indicele extins BET-BK s-a plasat cu 0,11% sub nivelul sedintei precedente.

Indicele BET-XT reflecta evolutia primelor 25 de actiuni romanesti in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea, iar BET-BK cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni, inclusiv titlurile bancii austriece Erste, SIF-urile si Fondul Proprietatea.

In acelasi timp, indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,19% sub inchiderea de vineri.

Actiunile Condmag S.A au fost cele mai lichide din piata, cu tranzactii in valoare de 13.786 lei, cel mai recent schimb fiind perfectat la 0,0967 lei, in crestere cu 7,44%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1095 ori