Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ursache, presedinte la Proprietatea

Ursache, presedinte la Proprietatea

Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a fost ales luni in functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea, cu unanimitate de voturi.

Noii membri ai Consiliului de Supraveghere al FP, alesi luni, 27 aprilie 2009, sunt avocatul Corin Trandafir (care reprezinta unii actionari privati), Mircea Ursache, Gratiela Iordache (secretar de stat in Ministerul Finantelor), Anca Opre, Ioan Adam, Eduard Goean si Ene Dinga.

"In cadrul intalnirii de astazi (luni, n.r.), decizia a fost luata cu unanimitate de voturi", a declarat Mircea Ursache, pentru NewsIn.

La prima sedinta a noului consiliu al FP de luni, 4 mai, a lipsit Corin Trandafir, reprezentatul actionarilor privati.

Din vechea componenta a consiliului, Ursache a fost singurul reales saptamana trecuta.

Vechii membri ai boardului Fondului Proprietatea erau Giovanni Ravasio (presedinte), John N. Chrissoveloni, Mircea Ursache, Radu Francis Florescu, Ingrid Zaarour, Jozsef Birtalan si Flavia Teodosiu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1558 ori