Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Citibank Romania distribuie fonduri de investitii Franklin Templeton

Citibank Romania distribuie fonduri de investitii Franklin Templeton

Citibank Romania distribuie, incepand de miercuri, 11 fonduri de investitii Franklin Templeton inregistrate in Luxemburg, ca urmare a unui parteneriat incheiat recent cu organizatia de management al investitiilor, potrivit unui comunicat al institutiei de credit, precizeaza NewsIn.

Cele 11 fonduri de investitii inregistrate in Luxemburg distribuite de catre Citibank Romania sunt fonduri de tip deschis sau Societe d'Investissement a capital variable (SICAV), parte din gama Franklin Templeton Investment Funds (FTIF), se mai arata in comunicat.

Aceste fonduri investesc in clase de active care au la baza actiuni si instrumente cu venit fix, cu expunere pe o singura tara sau cu orientare globala si regionala.


Astfel, clientii Citibank Romania au posibilitatea de a alege intre fonduri care investesc in economii cu o crestere rapida precum China, India sau Brazilia, in sectoare dinamice precum cel tehnologic sau al resurselor naturale, precum si intr-o serie intreaga de alte actiuni sau instrumente cu venit fix, potrivit Citibank.

Citibank Romania distribuie peste 400 de fonduri de investitii administrate de catre 14 societati partenere.


Citibank Europe plc (CEP) este o institutie de credit autorizata si supravegheata de catre Banca Centrala a Irlandei si isi desfasoara activitatea in Romania printr-o sucursala - Citibank Europe plc., Dublin - sucursala Romania.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1066 ori