Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BVB are un nou Consiliu de Administratie. Vezi care sunt membrii

BVB are un nou Consiliu de Administratie. Vezi care sunt membrii


Adunarea generala a actionarilor BVB a ales cei noua membri ai Consiliului de Administratie, printre care figureaza si cei trei candidati la functia de presedinte al BVB.

Bancile care il sustin pe Lucian Anghel la functia de presedinte vor fi reprezentate in CA de catre economistul sef al BCR, Lucian Anghel, directorul general adjunct al Intercapital Invest, Adrian Lupsan, Valerian Ionescu (BCR), Narcisa Oprea, membra Schoenherr si Asociatii, Schroll Matjaz, reprezentant al Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, si juristul Robert Cosmin Pana.

Din noul Consiliu de Administratie mai fac parte Stere Farmache, Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si Octavian Molnar de la IFB Finwest.

Alegerea presedintelui BVB va avea loc la scurt timp dupa alegerea membrilor Consiliului de Administratie. La presedintia BVB candideaza Stere Farmache, Dan Paul si Lucian Anghel, cel din urma fiind sustinut de cinci membri ai CA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1380 ori