Teodor Ancuta nu va mai fi presedinte al Depozitarului Sibex

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 17:58
1269 citiri
Teodor Ancuta nu va mai fi presedinte al Depozitarului Sibex

Actionarii Depozitarului Sibex au decis joi inlocuirea lui Teodor Ancuta din functia de presedinte al consiliului de administratie al Depozitarului, respectand astfel o ordonanta a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) care interzice cumulul de functii in institutiile autorizate de CNVM, informeaza NewsIn.

Noul presedinte al CA al Depozitarului Sibex este Dichel Constantin, unul dintre avocatii Sibex, cu o experienta de peste 10 ani pe piata de capital.

Totodata, actionarii au hotarat majorarea capitalului social al societatii cu 960.000 lei prin incorporarea rezervelor constituite din profitul anului 2009, altele decat rezervele legale si emisiunea a 9.600 actiuni, cu valoarea nominala de 100 lei, ce vor fi alocate gratuit actionarilor existenti in evidentele societatii la data de 24 martie 2010, proportional cu detinerile avute de acestia (8 actiuni noi la 100 de actiuni vechi detinute la data de referinta a adunarii).

In plus, acestia au stabilit completarea obiectului secundar de activitate al Depozitarului cu activitati de inchiriere a bunurilor imobiliare proprii clasificate in codul CAEN 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Actionarii au mai aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2010 si au modificat unele tarife si comisioane percepute de Depozitarul Sibex.

#sibex, # teodor ancuta, # presedinte inlocuire depozitar , #Actiuni