Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Economiei privatizeaza Avioane Craiova

Ministerul Economiei privatizeaza Avioane Craiova

Ministerul Economie (ME) a anuntat vineri, printr-un comunicat de presa preluat de NewsIn ca intentioneaza sa relanseze productia la Avioane Craiova prin oferirea pachetului de actiuni detinut potentialilor investitori sau prin atragerea de investitii in industria de aparate de zbor. 

"Ministerul Economiei, prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), anunta intentia de a relansa activitatea Societatii Comerciale Avioane Craiova SA (...) atat prin oferirea catre potentialii investitori a posibilitatii de a achizitiona pachetul de actiuni detinut de Ministerul Economiei la aceasta societate, cat si prin atragerea de investitii in industria de aparate de zbor prin orice modalitate prevazuta de lege", se spune in comunicatul ministerului.

Potrivit ME, printre avantajele oferite de societate pentru potentialii investitori se numara capacitatea mare de productie, procese tehnologice in care se pot realiza produse de complexitate ridicata, precum si personalul calificat.


De asemenea, Avioane dispune de acces rapid la aeroportul din Craiova (situat la 1 km) cu pista de legatura proprietate a societatii, centru de incercari de zbor aflat in incinta societatii si autorizatii de functionare din partea autoritatilor de control aeromilitare si civile romanesti.


"In scopul formarii unei opinii generale asupra Societatii Comerciale Avioane Craiova SA, potentialii investitori pot sa efectueze o vizita tehnica la sediul societatii, cu semnarea in prealabil a unui angajament de confidentialitate la sediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, fara achitarea unei taxe", se mai spune in comunicatul transmis de minister.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1392 ori