"BRD nu face concedieri"

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 14:04
1541 citiri
"BRD nu face concedieri"

Patrick Gelin, presedintele Consiliului de Administratie al BRD - Groupe Societe Generale, a declarat, luni, ca nu se pune problema ca banca sa concedieze angajati, tinand cont de situatia economica actuala.

"Am spus de mai multe luni, prin management si consiliu, ca nici nu poate fi vorba ca BRD sa concedieze din personal sau sa aplice planuri sociale, tinand cont de situatia economica", a afirmat Gelin intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca este clar ca managementul bancii va trebui sa practice o politica adaptata mediului din 2010, pe care nimeni nu il cunoaste in prezent.

"Vor fi schimbari. Si in timpul mandatului meu banca s-a schimbat, au fost adaptari la situatiile permanente, dar pot sa va garantez, si Guy (Guy Poupet va prelua functia de director general al BRD de la 1 ianuarie 2010 - n.r.) a spus mai devreme, ca nu exista nicio schimbare radicala prevazuta de managementul BRD pentru anii viitori", a mai afirmat Gelin.

Poupet a afirmat, in cadrul conferintei de presa, ca mediul economic este dificil in prezent, ceea ce presupune o atentie mai mare.

"BRD este o banca performanta. (...) Sosirea mea nu va produce schimbari mari, ci voi continua munca inceputa. Sper ca in acest fel sa continuam sa fim una dintre bancile lider de pe piata", a spus Poupet.

#brdmconcedieri, #angajati , #stiri BRD