Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 30 aprilie Cele mai avantajoase oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari

Curs valutar 30 aprilie Cele mai avantajoase oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari


Casele de schimb afiseaza, miercuri, cele mai avantajoase oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro la cumparare apartine casei de schimb Luxor si este de 4,4410 lei/unitate.

La vanzare euro, cel mai bun curs de schimb apartine caselor de schimb MacroGroup si Corsa si este de 4,4600 lei/unitate.

In cazul bancilor, Banca Romaneasca este cea care ofera cea mai rentabila cotatie pentru perechea leu/euro. Aceasta afiseaza la cumparare un curs de 4,4265 lei/ unitate si la vanzare un curs de 4,4835 lei/ unitate.

In ceea ce priveste dolarul, cel mai bun curs de schimb la cumparare apartine tot casei de schimb Luxor si este de 3,2100 lei/ unitate, in timp ce la vanzare Corsa, Lotus si Luxor afiseaza cel mai avantajos curs, de 3,2300 lei/unitate.

De asemenea, Banca Romaneasca afiseaza si in cazul dolarului american cele mai bune oferte, de 3,1906 lei/ unitate la cumparare si 3,2476 lei/ dolar la vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1445 ori