Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 11 iunie Vezi bancile si casele de schimb cu cele mai bune oferte

Curs valutar 11 iunie Vezi bancile si casele de schimb cu cele mai bune oferte


Casele de schimb valutar ofera, miercuri, cele mai bune cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai rentabil curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Trans - Selena si este de 4,3800 lei/unitate, iar la vanzare, casa de schimb Luxor ofera cel mai avantajos curs, de 4,3900 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca, cu o cotatie la cumparare de 4,3647 lei/euro si de 4,4217 lei/euro la vanzare, potrivit site-ului valutare.ro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2210/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cea mai buna cotatie pentru dolarul american este afisata de Centrul Vechi si Trans - Selena, casle de schimb afisand un curs identic de 3,2400 lei/ unitate.

Banca Romaneasca continua sa afiseaze cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2100 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2670 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1272 ori