Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 03 iunie Cele mai avantajoase cotatii la banci si case de schimb

Curs valutar 03 iunie Cele mai avantajoase cotatii la banci si case de schimb


Marti, casele de schimb valutar afiseaza cele mai bune cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai rentabil curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Luxor si este de 4,3920 lei/unitate, iar la vanzare, casa de schimb Hans ofera cel mai avantajos curs, de 4,4000 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca, cu o cotatie la cumparare de 4,3673 lei/euro si de 4,4243 lei/euro la vanzare, potrivit site-ului valutare.ro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2250/unitate si apartine tot casei de schimb Luxor.

La vanzare, cea mai buna cotatie pentru dolarul american este afisata de Hans, casa de schimb afisand un curs de 3,2250 lei/ unitate.

Banca Romaneasca continua sa afiseaze cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2038 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2608 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1593 ori