Reducerea Grayscale Bitcoin Trust este pe sfârșite, investitorii au pariat peste 2 milioane de dolari pe noul ETF Bitcoin Token pe fundalul vânzărilor masive și creșterii probabilității aprobării de către SEC

Marti, 05 Decembrie 2023, ora 17:56
0 citiri
Reducerea Grayscale Bitcoin Trust este pe sfârșite, investitorii au pariat peste 2 milioane de dolari pe noul ETF Bitcoin Token pe fundalul vânzărilor masive și creșterii probabilității aprobării de către SEC
FOTO: btcetftoken.com/en

Noul Bitcoin ETF($BTCETF) atrage de la investitori 2 milioane de dolari pe măsură ce se evaporă reducerea Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Mai jos vom analiza cei 2 indici conform cărora aprobarea unui Bitcoin ETF Spot este iminentă.

Între timp, fondatorul Galaxy Digital Holdings, Michael Novogratz, consideră că o aprobare a ETF-ului Bitcoin va face ca prețul criptomonedei să revină la maximul istoric din noiembrie 2021, de 69.000 de dolari.

Novogratz presupune că miliarde de dolari aflați în așteptare vor intra pe piața crypto, afirmând că "Vom asista la o schimbare de succes în psihologie atunci când guvernul va confirma că ai voie să cumperi Bitcoin".

Experțiii de la Bloomberg Intelligence estimează că există o șansă de 90% ca un ETF Bitcoin să fie aprobat. Această anticipare a adus la dublarea prețului Bitcoin în acest an, depășind toate celelalte clase de active.

Cumpără Bitcoin ETF

Noul token Bitcoin ETF atrage tot mai mult atenție, fiind singura criptomonedă concepută special pentru a-și recompensa deținătorii atunci când un ETF Bitcoin Spot este aprobat.

Valoarea tokenului $BTCETF este legată de repere reale legate de Bitcoin și de produsele Bitcoin ETF, cum ar fi aprobarea, lansarea, activele aflate în administrare și volumele de tranzacționare.

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) oferă o abordare alternativă pentru tranzacționarea pe piața extrabursieră, cu o reducere de -8%, de la -46% la începutul anului. Cu toate acestea, conversia într-un ETF poate duce la ieșirea fondurilor.

Prețul de tranzacționare premium al GBTC, care va fi stabilit după presupusa aprobare a Bitcoin ETF Spot în ianuarie 2023, este un plus pentru investitorii instituționali pentru a asigura o clasă de active cripto reglementate. Cu toate acestea, $BTCETF, conceput pentru a valorifica evenimentele de aprobare și de dezvoltare a produsului, va continua să crească în valoare pentru comercianți și investitori.

ICO-ul $BTCETF a debutat în urmă cu câteva săptămâni, mai sunt mai puțin de 48 de ore până la următoarea etapă, în care prețul se va majora de la $0,0060 la $0,0062. ICO $BTCETF urmează să se desfășoare în 10 etape, prețul majorându-se cu fiecare etapă. La momentul actual ICO este în etapa 6, care se va sfârși odată ce este atinsă suma de 2.498.109 dolari, ceea ce a declanșat FOMO pe piață.

Întrucât există 10 etape de vânzare pentru a atinge pragul maxim de 5 milioane de dolari, potențialii investitori trebuie să se informeze în mod corespunzător. Administratorul elvețian de active Pando Asset a depus un formular S-1 pentru Pando Asset Spot Bitcoin Trust.

Conform expertului de la Standard Chartered Bank, Geoff Kendrick, Bitcoin ar putea junge la prețul de 100.000 dolari până la finele anului 2024, o presupunere optimistă având în vedere agitația din jurul ETF și faptul că urmează un nou ciclu de înjumătățire.

$BTCETF este singurul token la moment, care îi va recompensa direct pe deținători atunci când ETF-urile Bitcoin vor fi aprobate

Tokenul $BTCETF, construit pe blockchain-ul Ethereum, prevede inițial o taxă de ardere atunci când este lansat pe DEX-uri, care scade cu 1% pe măsură ce sunt atinse etape importante. În plus, un mecanism separat de ardere de până la 25% din oferta totală este utilizat pentru a asigura rata deflaționistă, cu 5% arse pentru fiecare etapă depășită.

Token-urile $BTCETF pot fi cumpărate în perioada de pre-vânzare și pot fi mizate pentru a obține un randament procentual anual (APY) de 120%. Au fost alocate 212 milioane de token-uri pentru asigurarea mizelor pe contracte inteligente iar ecompensele de staking sunt distribuite pe o perioadă de cinci ani, fiecare bloc ETH generând 119 recompense $BTCETF.

Aceste două mecanisme implică faptul că deținătorii de $BTCETF beneficiază de cele mai bine aliniate recompense dintre toate criptomonedele pe măsură ce Bitcoin ETF Spot urmează să fie aprobat.

Utilizați $BTCETF pentru a beneficia de o expunere directă la un moment crucial pe piața Bitcoin

Bitcoin ETF Token este un adevărat succes, după cum reiese din numărul de influenceri de top care susțin această monedă, printre care Youtuber-ul Matthew Perry, cu peste 200.000 abonaț.

Austin Hilton și Michael Wrubel, cu 235.000 și respectiv, 310.000 abonați, la fel sunt foarte optimiști cu privire la $BTCETF, afirmând că ”nu seamănă cu nimic din ce ați văzut vreodată”.

Aprobarea unui ETF Spot Bitcoin va avea un impact semnificativ asupra industriei și pieței cripto, oferind un acces reglementat și accesibil la Bitcoin pentru investitorii de retail, comercianții profesionali și instituții. Managerii de active și consilierii financiari vor putea aloca fondurile clienților fără a-și face griji cu privire la custodie și reglementări.

Dacă va avea succes, sute de miliarde de dolari ar putea intra pe piață, Galaxy Digital așteptându-se la intrări de 14 miliarde de dolari de la începutul anului 2024. Datorită $BTCETF, participanții de pe piață nu mai trebuie să aștepte ziua de lansare a primului ETF Spot Bitcoin din SUA pentru a obține acces la acest punct de inflexiune al pieței cripto.

Pentru a achiziționa $BTCETF, conectați un portofel cripto alimentat cu ETH sau USDT sau folosiți un card bancar.

Cumpără Bitcoin ETF

#bitcoin, #greyscale, #Grayscale Bitcoin Trust, #ETF Bitcoin Token , #Stiri Macroeconomie