Mihai Ghyka paraseste Bergenbier pentru Vodafone

Marti, 07 Iunie 2011, ora 16:15
2610 citiri
Mihai Ghyka paraseste Bergenbier pentru Vodafone

Mihai Ghyka, fostul director general al producatorului de bere Bergenbier Romania va prelua, din 20 iunie, pozitia de director comercial pentru segmentul persoane fizice al Vodafone Romania, inlocuindu-l pe Karsten Wildberger, care va pleca la 1 august.

"Vodafone Romania anunta ca, incepand cu 1 august, Karsten Wildberger, director comercial pentru segmentul persoane fizice, va pleca din companie si isi va continua cariera cu un nou rol in cadrul Vodafone Group.

Karsten s-a alaturat Vodafone Romania in 2006, in pozitia de director financiar, si doi ani mai tarziu a fost promovat in functia de director comercial, rol din care a condus toate operatiunile comerciale pe segmentul Consumer", se arata intr-un comunicat al operatorului roman remis MEDIAFAX.

In acelasi timp, operatorul anunta numirea lui Mihai Ghyka pe aceasta pozitie, incepand cu 20 iunie.

Anterior, Ghyka a fost presedinte si director general al Bergenbier Romania (fostul InBev) si a lucrat, mai mult de 10 ani, in departamentele Financiar si Marketing ale aceleiasi companii, atat in Romania, cat si in regiunea Balcani. 

"Sunt onorat sa ma alatur echipei Vodafone Romania. (...) Sunt convins ca vom face echipa buna impreuna si vom continua sa aducem compania mai aproape de nevoile clientilor", a spus Ghyka.

Ghyka, 40 de ani, a condus Bergenbier Romania pana in mai 2011, cand a demisionat, dupa un mandat de 16 luni. El a mai fost seful producatorului de bere intre ianuarie 2006 si martie 2008.

 

#bergenbier, #demisie bergenbier, #mihai ghyka, #mihai ghyka vodafone , #stiri Bergenbier