Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancpost schimba conturile IBAN ale clientilor

Bancpost schimba conturile IBAN ale clientilor

Bancpost va schimba conturile IBAN ale clientilor in urma modificarii sistemului informatic, ce va duce la modificarea conturilor astfel incat cele aferente cardurilor de debit emise de banca sa poata fi folosite ca un cont curent uzual, a anuntat, vineri, Bancpost printr-un comunicat, preluat de NewsIn.

 


 


 


Noile conturi vor fi deschide incepand cu data de 4 octombrie, iar modificarile vor fi efectuate pana la mijlocul lunii decembrie a acestui an, dupa care clientii vor fi chemati la sediul unitatilor bancii pentru a li se comunica noul cont IBAN atribuit.


Ambele conturi IBAN vor putea fi folosite in paralel pana la sfarsitul lui martie 2010, a mai anuntat banca.


Dupa modificarea conturilor, clientii vor putea utiliza contul cardului de debit emis de Bancpost ca pe un cont curent uzual si vor putea efectua toate tipurile de tranzactii curente - direct debit, ordine de plata, ordine de schimb valutar, etc. - avand acces si la descoperitul de cont.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2200 ori
Citeste mai multe desprebanca bancpost card conturi debit