Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 9 octombrie. Volksbank vinde cel mai scump euro si dolarul

Curs valutar 9 octombrie. Volksbank vinde cel mai scump euro si dolarul


Volksbank este banca care afiseza, miercuri, cele mai proaste cursuri de schimb la vanzare pentru principalele valute, oferind astfel cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea monedei unice si cel mai dezavantajos curs pentru dolarul american.

Casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase.

Moneda europeana este vanduta la cel mai rentabil pret de casa OK si InterDiscret, in timp ce, in cazul dolarului american, casa de schimb valutar Corsa ofera cel mai bun curs de schimb la vanzare.Ce oferte au bancile

La vanzarea monedei europene, Volksbank afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5210 lei/euro, fiind urmata imediat de BRD, banca care afiseaza un curs de 4,5160 lei/euro.

In acelasi timp, Volksbank vinde si dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,3550 lei. La vanzare, aceasta este urmata de Bancpost si BCR, care afiseaza o cotatie identica de 3,3500 lei/euro si BRD, banca care vinde moneda americana cu 3,3410 lei.

BCR continua sa afiseze cel mai slab curs de schimb afisat la cumpararea valutei, oferind 4,3650 lei pentru un euro, in timp ce pentru dolarul american practica o rata de schimb de 3,1900 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi sume importante.

Miercuri, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casele de schimb valutar OK si InterDiscret, care vand moneda europeana cu 4,4400 lei.

In acelasi timp, euro este cumparat la cel mai bun pret, de 4,4220 lei, de casa de schimb Luxor.

In cazul dolarului american, cel mai favorabil curs afisat la vanzare este oferit de casa de schimb valutar Corsa. Aceasta vinde dolarul cu 3,2800 lei.

Casa Luxor cumpara si moneda americana la cel mai bun pret, afisand o cotatie de 3,2650 lei.

In momentul de fata, un euro este vandut cel mai scump la casieriile bancilor cu 4,5210 lei, iar la casele de schimb acesta variaza intre 4,4400 lei/euro si 4,4500 lei/euro. Pentru o rata de 300 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 24,3 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 291,6 lei, echivalentul a 65 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1620 ori