Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 01 aprilie Bancile continua sa vanda scump. Unde gasesti cel mai bun curs

Curs valutar 01 aprilie Bancile continua sa vanda scump. Unde gasesti cel mai bun curs


Valuta cumparata prin intermediul bancilor continua sa fie mai scumpa decat la casele de schimb valutar. Astfel, cine doreste sa vanda sau sa cumpere euro sau dolari iese in pierdere daca se adreseaza bancilor.

La vanzarea euro, casa de schimb Inter Discret afiseaza cel mai favorabil curs de schimb, de 4,4750 lei/euro, iar la cumparare, casele Luxor si Lotus tranzactioneaza cel mai avantajos moneda europeana, afisand o cotatie de 4,4600 lei/unitate.

In ceea ce priveste dolarul american, casele de schimb care vand cel mai bine valuta marti sunt casa Luxor si Centrul Vechi, care afiseaza aceeasi cotatie la vanzare de 3,2600 lei/dolari, in timp ce Luxor afiseaza si cel mai rentabil pret la cumparare, de 3,2350 lei/unitate.La banci insa, situatia este diferita deoarece BRD si BCR afiseaza cele mai dezavantajoase cotatii la vanzare pentru principalele monede. BRD vinde euro cu 4,5390 lei/unitate, in timp ce BCR afiseaza un curs de 3,3250 lei/dolari.

Cea mai mica rata de schimb este afisata, la vanzare, de Banca Romaneasca. Aceasta vinde euro cu 4,4960 lei/unitate si dolarul american cu 3,2688 lei/unitate.

La cumparare euro, BRD continua sa afiseze cel mai dezavantajos curs, de 4,3890 lei/unitate, iar Millennium cumpara dolarul la cel mai prost curs, de 3,1640 lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1777 ori