Clientii Millennium Bank vor plati rate mai mici

Marti, 11 August 2009, ora 12:10
1435 citiri
Clientii Millennium Bank vor plati rate mai mici

Millennium Bank reduce cu pana la 3,5% dobanzile la creditele ipotecare si de nevoi personale cu ipoteca pentru populatie, noile dobanzi fiind calculate in functie de procentul pe care il finanteaza banca din valoarea imobilului ipotecat, a anuntat, marti, institutia bancara, transmite NewsIn.

Noile dobanzi se aplica imprumuturilor achizitionate incepand cu 10 august 2009, se arata in comunicat.

Noua dobanda pentru creditele ipotecare este calculata pe baza indicelui Robor/Euribor la trei luni, plus o marja incepand de la 6,5%. De asemenea, noua dobanda pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca este alcatuita din Robor/Euribor la trei luni, plus o marja incepand de la 7%.

Millennium Bank ofera credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca cu dobanda variabila, actualizata la fiecare trei luni, in functie de evolutia indicilor Euribor si Robor.

Clientii beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste comisionul de administrare si asigurarea de viata, iar costurile acestor imprumuturi includ rata dobanzii si comisioanele de analiza, de acordare si de rambursare anticipata, se mai arata in comunicat.

#millennium, #bank, #clienti, #pierderi, #profit, #banca , #Profit banci