Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Internet Bank lanseaza pachetul Cont fiduciar pentru avocati si notari

Libra Internet Bank lanseaza pachetul Cont fiduciar pentru avocati si notari


Libra Internet Bank a lansat pachetul de servicii "Cont fiduciar", destinat cabinetelor de avocatura si birourilor notariale, prin intermediul caruia pot fi monitorizate cu usurinta fondurile asociate activitatilor fiduciare.

Banca ofera posibilitatea de a atasa contului curent al cabinetului mai multe conturi separate, destinate exclusiv pastrarii si administrarii fondurilor fiduciare primite in depozit de catre cabinet, in numele si pe seama clientilor sai, rezultate din valorificarea unor titluri executorii dupa incheierea unui litigiu, a medierii, a procedurii succesorale sau a lichidarii unui patrimoniu, potrivit legislatiei in vigoare, se arata intr-un comunicat remis redactiei Business24.

"Prin pachetul Cont Fiduciar, Libra Internet Bank le ofera nu doar usurinta monitorizarii fondurilor, ci si bonificare cu dobanzi avantajoase si costuri reduse la operatiunile bancare online, cu beneficii implicite si pentru clientii lor", explica Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Deschiderea de cont si depunerile de numerar sunt gratuite, iar la operarea pe conturi prin Internet Banking comisioanele operationale online aplicate de Libra Internet Bank sunt cu 30% mai mici fata de cele din sucursalele bancii, fara taxa de activare si de abonament.

V.D.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2137 ori