Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libra Internet Bank a depasit cota de piata de 1% si a obtinut profit de aproape 24 milioane lei in primele sase luni

Libra Internet Bank a depasit cota de piata de 1% si a obtinut profit de aproape 24 milioane lei in primele sase luni


Rezultate financiare foarte bune la jumatatea anului pentru Libra Internet Bank, care a ajuns la 1,04% cota de piata la 30 iunie 2017.

"Am reusit sa crestem in continuare, depasind iata cota de piata de 1% si reusind in acelasi timp un profit semnificativ. Multumim in primul rand clientilor bancii, pentru alegerea de a lucra cu noi. Vom continua sa oferim proiecte interesante, cu care dorim sa indeplinim cat mai bine asteptarile clientior nostri", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

In primele 6 luni ale anului 2017, activele totale ale bancii au atins valoarea de 4,15 miliarde lei, iar profitul net a fost de 23,96 milioane lei.

Soldul surselor s-a ridicat la 3,72 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,49 miliarde lei, in conditiile in care rata creditelor neperformante a fost de 2,4%, sub media pietei.

Libra Internet Bank are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un canal digital, fara hartii si fara drumuri la banca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1795 ori
Citeste mai multe despreLibra Internet Bank cota piata