Libra Bank a lansat o versiune perfectionata a platformei de Internet Banking

Marti, 12 Februarie 2013, ora 11:50
2305 citiri
Libra Bank a lansat o versiune perfectionata a platformei de Internet Banking

Libra Internet Bank a lansat o noua versiune imbunatatita a platformei sale de Internet Banking, care, pe de o parte asigura o mai mare viteza de acces, dar pastreaza si optiunile precedente cum ar fi posibilitatea de a verifica online a unui partener de afaceri cu date de la RECOM, CIP, etc.

In noua versiune, clientii pot vedea din prima pagina soldurile conturilor actualizate in timp real dupa fiecare operatiune in timpul zilei, precum si calea directa spre cele mai frecvente operatiuni (plati, vizualizare solduri si extrase de cont, autorizare operatiuni, constituire/spargere depozite etc), au anuntat, marti, reprezentanti ai bancii.

De asemenea, pot efectuate rapid, intr-o singura pagina, mai multe plati din acelasi cont, catre mai multi beneficiari (OP multiplu) si parcurg mai putini pasi pentru autorizarea unui ordin de plata. Formularul pentru schimburi valutare a fost simplificat, iar evolutia cursului valutar BNR poate fi urmarita mai usor.

Noua versiune pastreaza optiunile precedente, cum sunt facilitatea setarii de alerte gratuite prin email/sms la procesarea unei plati sau o noua incasare, posibilitatea de import/export de ordine de plata din fisiere de tip CSV, optiunea de activare/dezactivare a cardului pentru utilizarea online (numai persoane fizice) si serviciul ACCES INVESTIGATOR, produs taxabil creat de Libra Internet Bank, care permite clientului investigarea online a partenerilor de afaceri, prin acces instant la bazele de date ale RECOM, CIP, Ministerului Finantelor Publice sau just.ro.

#Libra Bank platforma internet banking, #noua platforma Libra Bank, #Libra Bank online , #Banci Romania