Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intesa Sanpaolo in Romania a avut pierderi de milioane de euro

Intesa Sanpaolo in Romania a avut pierderi de milioane de euro


Banca Intesa Sanpaolo, sucursala din Romania, a inregistrat o pierdere de 17 milioane de euro, iar veniturile operationale au scazut cu 6,5%, la 35 milioane euro in primele noua luni din 2011.

In primele noua luni din 2011, pierderea inainte de plata taxelor a fost de 20 de milioane de euro, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost de 4 milioane euro, se arata intr-un raport al grupului, citat de Newsin.

Venitul operational al Intesa Sanpaolo in Romania a fost in primele noua luni din 2011 de 35 milioane de euro, in scadere cu 6,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, costurile operationale au fost de 27 milioane euro, cu 12,1% mai mici fata de perioada ianuarie-septembrie din 2010.

Activele totale ale Intesa Sanpaolo in Romania au fost de 1,2 miliarde de euro dupa primele noua luni din 2011, reprezentand 0,2% din totalul activelor grupului. Depozitele clientilor in primele trei trimestre din 2011 au fost de 0,5 miliarde de euro, in timp ce volumul creditelor acordate au fost de 0,8 miliarde de euro.

Grupului Intesa Sanpaolo detine in Romania Intesa Sanpaolo Bank Romania si Banca CR Firenze Romania. Intesa Sanpaolo este lider pe piata bancara italiana, opereaza in peste 40 de tari si are o prezenta semnificativa atat in Centrul si Estul Europei, cat si in zona mediteraneeana.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1074 ori