Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Credit Agricole Bank Romania isi extinde gama de credite

Credit Agricole Bank Romania isi extinde gama de credite


Credit Agricole Bank Romania isi extinde portofoliul de credite destinate persoanelor fizice cu doua noi produse, respectiv creditul pentru constructie imobil si creditul pentru modernizare sau consolidare imobil.

Creditul pentru constructie se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa construiasca sau sa extinda un imobil, pe un teren aflat in proprietatea acestora, potrivit unui comunicat al bancii.

Daca un client doreste insa sa modernizeze, reabiliteze sau sa consolideze imobilul detinut, atunci acesta poate accesa un credit pentru modernizare.

Valoarea maxima a creditului este de 300.000 de euro (sau echivalentul in lei), in cazul creditului de constructie, si 200.000 de euro (sau echivalentul in lei), in cazul celui de modernizare.

Perioada de acordare a creditelor este de maximum 30 de ani, iar gradul de indatorare poate ajunge pana la 62%. Dobanzile sunt foarte avantajoase pentru clientii al caror venit este virat in conturile deschise la banca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1589 ori