Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Romaneasca a emis o scrisoare de garantie de peste 81 milioane lei in favoarea Romgaz Medias

Banca Romaneasca a emis o scrisoare de garantie de peste 81 milioane lei in favoarea Romgaz Medias


Banca Romaneasca a emis in favoarea companiei Romgaz Medias o scrisoare de garantie bancara in valoare de peste 81,8 milioane lei, la ordinul companiei Inspet SA, au anuntat, miercuri, reprezentanti ai bancii.

Instrumentul financiar este destinat garantarii restituirii unui avans incasat de asocierea Condmag - Inspet de la Romgaz Medias, in baza unui contract pentru executarea lucrarii la instalatia de comprimare si uscare a gazelor naturale aferente depozitului Sarmasel din judetul Mures.

"Prin aceasta tranzactie sustinem parteneriatul traditional cu INSPET SA, in realizarea acestui proiect complex privind modernizarea unuia din obiectivele de interes national - depozitul de gaze de la Sarmasel - unul dintre cele mai mari din tara noastra. Banca Romaneasca continua astfel obiectivul strategic stabilit pe anul 2013 de a sprijini proiectele complexe de infrastructura si de a sustine cu produse structurate clientela corporate", arata Cosmin Calin, director executiv Unitatea Corporatii in Banca Romaneasca.

Banca Romaneasca are un capital social de peste 700 milioane lei, iar actionarul majoritar este National Bank of Greece (NBG), care detine 99,279% din capitalul social.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1939 ori