Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor?

Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor?


Locuinta reprezinta, fara indoiala, unul dintre cele mai importante bunuri pe care le detinem. De aceea, romanii incep sa acorde din ce in ce mai multa atentie produselor de asigurare a locuintelor.

In 2011, asigurarile de locuinta facultative, alaturi de asigurarile de viata, au reprezentat cele mai dinamice segmente de pe piata de profil.

Numarul de contracte de asigurari facultative, in 2011, se ridica la 4,4 milioane, iar asigurarile obligatorii incheiate ajunsesera la 574.000, astfel ca au fost incheiate de sase ori mai multe polite fata de anul precedent in ceea ce priveste ambele tipuri de asigurari la un loc.

Pe piata asigurarilor exista doua tipuri de polite pentru locuinte: obligatorii si facultative. Denumirile pot fi pastrate sau pot primi nume personalizate de la o companie de asigurari la alta, insa caracteristicile generale se pastreaza.

Citeste mai multe despre Cum iti poti asigura locuinta impotriva furtului sau a cutremurelor? pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1517 ori