Apple ar fi inceput deja productia iPhone 5S

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 15:57
2019 citiri
Apple ar fi inceput deja productia iPhone 5S

Productia iPhone 5S, urmatorul model al seriei de smartphone-uri Apple, a inceput deja in fabricile companiei chineze Foxconn, potrivit unei surse apropaiate situatiei.

Foxconn a inceput "productia partiala" a iPhone 5S, a declarat "o sursa de incredere" pentru blogul nipon Macotakara, preluat de portalul CNET.

Modelul 5S este fabricat pe aceeasi linie de productie ca iPhone 5, potrivit blogului.

Operatorul nipon de telefonie mobila NTT Docomo reduce comenzile pentru smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Android, pentru a face loc noului model iPhone, scrie Macotakara. NTT Docomo nu are in prezent in oferta de telefoane mobile iPhone.

In ultimele zile, analistii au inaintate mai multe date pentru eventuala lansare a iPhone, scrie CNET. Astfel, un analist afirma ca noul iPhone ar putea fi lansat in august, in timp ce un altul anticipeaza intrarea pe piata in iunie-iulie.

iPhone 5S ar putea folosi un nou chip Apple A7, o camera mai performanta cu tehnologie LED, numita "Smart Flash", si un senzor pentru citirea amprentei, potrivit speculatiilor din presa de specialitate.

#iPhone 5S productie, #Apple lansare iPhone 5S , #stiri Apple