Apple ar putea lansa iPad-uri noi în luna mai. Cu ce vor fi dotate cele mai performante tablete ale companiei

Vineri, 29 Martie 2024, ora 07:59
0 citiri
Apple ar putea lansa iPad-uri noi în luna mai. Cu ce vor fi dotate cele mai performante tablete ale companiei
Ipad Foto: Captură foto/YouTube/Kyle Erickson

În luna mai, două noi generaţii de tablete Apple sunt pregătite pentru lansare, vizate fiind seriile iPad Pro şi iPad Air.

Apple va lansa, în luna mai, noi tablete iPad Pro şi iPad Air, conform Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei.

Noile iPad Pro vor veni cu ecrane OLED şi cipuri M3, precum cele cu care au fost deja dotate laptopurile companiei, urmând a fi promovate, probabil, drept cele mai performante tablete dezvoltate de companie până acum.

Şi iPad Air va folosi un chipset nou, însă sursele Bloomberg nu spun şi care va fi acesta. Cel mai probabil nu va fi M3, pe care compania ar putea să-l rezerve pentru seria Pro, care este şi cea mai scumpă.

iPad Air va face trecerea la un ecran de 12,9 inch, o creştere importantă, deoarece va fi pentru prima oară când această serie va sări de 10,9 inch.

Lansarea din luna mai este notabilă prin prisma faptului că Apple nu a mai scos pe piaţă tablete noi din 2023. Anul trecut a fost primul când Apple, concentrată pe casca Vision Pro, nu a lansat iPad-uri noi.

...citeste mai departe despre "Apple ar putea lansa iPad-uri noi în luna mai. Cu ce vor fi dotate cele mai performante tablete ale companiei" pe Ziare.com

#Apple iPad, #iPad pro lansare, #ipad pro tableta, #iPad Air, #iPad Apple, #mai , #Stiri Internet