Viorel Hrebenciuc, dupa arestarea fiului: O mizerie. Ati vazut vreodata o spalare de bani fara bani?

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 12:20
1637 citiri
Viorel Hrebenciuc, dupa arestarea fiului: O mizerie. Ati vazut vreodata o spalare de bani fara bani?
Foto: Arhiva (Adevarul)

Viorel Hrebenciuc a reactionat, vineri dimineata, dupa anuntul arestarii preventive a fiului sau, Andrei, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalare de bani, in dosarul referitor la retrocedari ilegale de terenuri. Deputatul demisionar a numit decizia "o mizerie".

"O alta mizerie. Azi vazut vreodata o spalare de bani fara bani?", a spus Viorel Hrebenciuc despre arestarea fiului sau.

Cat despre firma din Cipru care apare in dosar si al carei asociat real este Andrei Hrebenciuc, deputatul demisionar a precizat: "tin sa va reamintesc ca Cipru e in UE. Off-shore-urile sunt legale daca sunt in UE".

Amintim ca procurorii sustin ca Andrei Hrebenciuc, alaturi de alte persoane, ar fi determinat-o pe Carmen Elisabeta Dragoi, administrator al SC Resedinta Varstnicilor SRL, sa incheie un contract cu Paltin Sturdza, prin care societatea a devenit promitent pentru ...citeste mai departe despre "Viorel Hrebenciuc, dupa arestarea fiului: O mizerie. Ati vazut vreodata o spalare de bani fara bani? (Video)" pe Ziare.com

#Viorel Hrebenciuc arestare Andrei, #Viorel Hrebenciuc dosar retrocedari, #Andrei Hrebenciuc arestat , #Stiri Administratie