Un politist prins in timp ce lua mita a sarit in mare ca sa scape de procurori

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 16:21
944 citiri
Un politist prins in timp ce lua mita a sarit in mare ca sa scape de procurori
Foto: captura ProTV

Un ofiter de la IPJ Constanta s-a aruncat in Marea Neagra ca sa scape de procurorii DNA care il prinsesera in flagrant in timp ce lua mita. Barbatul se afla pe barca sa, impreuna cu denuntatorul care i-a dat 3.000 de euro.

Subcomisarul Laurentiu Marin Dobre din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale il chemase pe denuntator pe barca sa, aflata in Portul Tomis, pentru a-i da banii promisi, informeaza reporterntv.ro.

Denuntatorul avea dosar penal, iar politistul care il ancheta ii promisese ca il scapa de el. In plus, Dobre urma sa ii restituie denuntatorului monedele antice si alte obiecte arheologice cu valoare de patrimoniu care ii fusesera confiscate in timpul unei perchezitii.

"Inculpatul Dobre Laurentiu Marin, i-a promis denuntatorului ca in schimbul sumei respective va dispune restituirea bunurilor ce au fost ridicate cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuata in luna aprilie 2015 la domiciliul acestuia din urma. ...citeste mai departe despre "Un politist prins in timp ce lua mita a sarit in mare ca sa scape de procurori" pe Ziare.com

#politist sarit mare flagrant, #politist Constanta flagrant sarit apa , #Stiri Administratie