Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Umilințele îndurate de angajata unei bănci din partea directorului: „Îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”

Umilințele îndurate de angajata unei bănci din partea directorului: „Îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”

Managerul unei agenții bancare din Motru, județul Gorj, a fost condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru că a umilit-o și agresat-o fizic pe o subordonată. În urma procesului, managerul agenției bancare a fost obligat să-i achite victimei daune morale de 10.000 de lei.

Curtea de Apel Craiova a pronunțat sentința finală într-un dosar de purtare abuzivă în care a fost trimis în judecată Mihai Cătălin T., managerul unei agenții bancare din Motru, acuzat că a lovit peste cap și a umilit o subordonată, consilier în cadrul băncii.

Dosarul penal pe numele directorului agenției bancare a fost deschis în urma plângerii femeii, care a reclamat că în cursul lunii mai 2019 a fost lovită de șeful său. În urma studierii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din bancă, polițiștii au descoperit că „inculpatul s-a deplasat unde își desfășura activitatea persoana vătămată, respectiv în spatele acesteia și a lovit-o pe cu palma peste cap”.

„În înregistrarea video se poate observa clar cum inculpatul lovește partea civilă peste cap, cu o intensitate care o face pe aceasta să aplece capul înainte. De asemenea, în urma celei de-a doua lovituri, când în fața părții civile se afla și martora H.E.E., se poate observa cum inculpatul se joacă cu șuvițe de păr din capul părții civile, răsucindu-le pe deget, în timp ce aceasta încercă să îl îndepărteze.

Se poate observa că atât inculpatul cât și martora H.E.E. se amuzau pe seama părții civile, în timp ce aceasta gesticula (înregistrarea video nu are sunet) să fie lăsată în pace. Atitudinea de șicanare este continuată și de martora H.E.E., care o lovește pe partea civilă cu un teanc de foi peste cap și-i întrerupe conversația telefonică”, se arată în rechizitoriu.

O altă angajată a băncii, martoră în dosar a declarat că directorul avea un comportament șicanator la adresa subordonatei sale, căreia „îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”.

Cum s-a apărat directorul

În proces, directorul agenției bancare s-a apărat spunând că „doar a atins-o pe partea civilă, pentru că vorbea la telefon”. De asemenea, Mihai Cătălin T. a mai arătat că reacția victimei „a fost exagerată și că, de fapt, era deranjată de faptul că fusese mutată de către inculpat de la postul de consilier credite, la ghișeu”.

A scăpat ...citeste mai departe despre "Umilințele îndurate de angajata unei bănci din partea directorului: „Îi dădea palme peste cap, o făcea țărancă, proastă”" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 349 ori
Citeste mai multe despresentinta angajata banca Gorj batuta umilita